Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 120 minutter.
X

Klikk å dra for rotasjon





- Raske leveranser
- Minst 3 års garanti
-
Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler
Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Detaljer
Produktinformasjon
Varenavn | Nettingunderlag til pallereol, Bredde: 910 mm, Maksimal last: 400 kg, Resirkulerbar emballasje: Ja - 100% |
---|---|
Varemerke | EAB |
Pakke | stk. |
Teknisk spesifikasjon
Bredde (mm) | 910 mm |
---|---|
Maksimal last (kg) | 400 kg |
Produktets opprinnelse | Laget i EU |
Resirkulerbar emballasje | Ja - 100% |
Resirkulerbart produkt | Ja - 100% |
Documentation
Velg produkt for å se produktinformasjonen
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.