Maksimleste® beholder som kan stables – Lengde 600 mm – 28 I – Schoeller Allibert

X
Maksimleste® beholder som kan stables – Lengde 600 mm – 28 I – Schoeller Allibert
245,00 kr
 ekskl. mva
306,25 kr Inkl. mva
stk.
Artikkelnr:   A160434
  • Raske leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- og angrerett

Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler

Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.

Miljøpåvirkning

peis planete
peis score B
Kategori: MOBILE OPPBEVARINGSBEHOLDERE
Dette produktet har lavere miljøpåvirkning enn de fleste produkter i sin kategori.
Hjelper deg med å velge mellom liknende produkter i Manutan sitt sortiment. Basert på 16 ulike påvirkningsfaktorer (som f.eks karbonutslipp, ressursbruk, forurensning, menneslige helseaspekter etc)

Denne poengsettingen er basert på en annerkjent metodikk. Les mer om metodikk for miljøpåvirkning, Klikk her

Detaljer

Produktinformasjon

Varenavn Maksimleste® beholder som kan stables – Lengde 600 mm – 28 I – Schoeller Allibert, Volum: 28 L
Varemerke Schoeller Allibert
Pakke stk.

Teknisk spesifikasjon

Volum (L) 28 L
Type bunn Perforerte
Type vegg Perforert
Totallengde (mm) 600 mm
Totalbredde (mm) 400 mm
Totalhøyde (mm) 167 mm
Maksimal last (kg) 12 kg
Maksimal statisk stabling 162 kg
Innbindingshøyde (mm) 12 mm
Materiale Polypropylen
Effektiv lengde (mm) 548 mm
Effektiv bredde (mm) 349 mm
Minimal brukstemperatur (°C) -10 °C
Effektiv høyde (mm) 140 mm
Sokkel, bredde (mm) 600 mm
Produktets opprinnelse Laget i UK
Resirkulerbart produkt Ja - 100%
Farge Blå
PEIS - Miljøkategori Mobile oppbevaringsbeholdere
Garanti (år) 3 år
Kjøkken ja
Bunn, lengde (mm) 400 mm
Maksimal brukstemperatur (°C) 50 °C
Vekt (kg) 1.5 kg
PEIS - Aggregert PEF-score per funksjonell enhet (µPts) 9.7
PEIS - Produktets karbonfotavtrykk (kg CO2-ekv.) 8.8
Kan stables ja
Miljøpåvirkning B

Documentation

Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.