Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 120 minutter.
Fatvarmer 200 L 0-200 gr C
X

Klikk å dra for rotasjon




- Raske leveranser
- Minst 3 års garanti
-
Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler
Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Denne emballasjen er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at den er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Denne emballasjen er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at den er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Detaljer
Produktinformasjon
Varenavn | Fatvarmer 200 L 0-200 gr C |
---|---|
Pakke | stk. |
Teknisk spesifikasjon
Spenning (V) | 230 V |
---|---|
Fat, kapasitet (L) | 200 L |
Maksimal temperatur (°C) | 200 °C |
Min. temperatur (°C) | 0 °C |
Resirkulerbar emballasje | Ja - 100% |
Resirkulert emballasje (%) | 79 % |
Ikaros Shop Publisering | Ikaros |
Lengde (mm) | 1990 mm |
Produktets opprinnelse | Laget i EU |
Bredde (mm) | 800 mm |
Documentation
Velg produkt for å se produktinformasjonen
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.