Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 120 minutter.
X
Klikk å dra for rotasjon
- Raske leveranser
- Minst 3 års garanti
-
Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler
Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Miljøpåvirkning
Kategori: SKUFFE
Hjelper deg med å velge mellom liknende produkter i Manutan sitt sortiment. Basert på 16 ulike påvirkningsfaktorer (som f.eks karbonutslipp, ressursbruk, forurensning, menneslige helseaspekter etc)
Denne poengsettingen er basert på en annerkjent metodikk. Les mer om metodikk for miljøpåvirkning, Klikk her
Detaljer
Produktinformasjon
Varenavn | Bøtte med helletut, Volum: 12 L, Materiale: Polyetylen med lav tetthet, Kjøkken: ja |
---|---|
Varemerke | Gilac |
Pakke | stk. |
Teknisk spesifikasjon
Modell | Gradert med helletut |
---|---|
Volum (L) | 12 L |
Høyde (mm) | 310 mm |
Materiale | Polyetylen med lav tetthet |
Minimal brukstemperatur (°C) | -15 °C |
Maksimal brukstemperatur (°C) | 60 °C |
Bøyle, materiale | Rustfritt stål |
Farge | Hvit |
Bøyle, materiale | 18/10 rustfritt stål, egnet for mat |
Resirkulerbar emballasje | Ja - 100% |
Resirkulerbart produkt | Ja - 100% |
PEIS - Miljøkategori | Skuffe |
Produktets opprinnelse | Laget i EU |
Garanti (år) | 3 år |
Kjøkken | ja |
Vekt (g) | 970 g |
Ø (mm) | 290 mm |
PEIS - Produktets karbonfotavtrykk (kg CO2-ekv.) | 5.3 |
PEIS - Aggregert PEF-score per funksjonell enhet (µPts) | 14 |
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.