Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 120 minutter.
- Raske leveranser
- Minst 3 års garanti
-
Beskrivelse
Til bruk innendørs og i beskyttede uteområder
- Søppelkasse med askebeger og innvendig, galvanisert beholder. Innvendig beholder gjør rengjøringen enkel. Brannsikker design. Glatt materiale for enkelt vedlikehold. Beskyttende gummikant rundt åpningen.
Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler
Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Denne emballasjen er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at den er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Denne emballasjen er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at den er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Detaljer
Produktinformasjon
Varemerke | Probbax |
---|---|
Pakke | stk. |
Teknisk spesifikasjon
Askefat, volum (L) | 0.3 L |
---|---|
Søppelkasse, volum (L) | 30 L |
Materiale | Acier |
Høyde (cm) | 65 cm |
Bredde (cm) | 25 cm |
Lengde (cm) | 25 cm |
Ø (cm) | 25 cm |
Vekt (kg) | 3.5 kg |
Resirkulert emballasje (%) | 70 % |
Resirkulerbar emballasje | Ja - 100% |
Resirkulerbart produkt | Ja - 100% |
PEIS - Aggregert PEF-score per funksjonell enhet (µPts) | 24 |
PEIS - Miljøkategori | Askebeger og søppelbøtte |
PEIS - Produktets karbonfotavtrykk (kg CO2-ekv.) | 31 |
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.