Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 120 minutter.
819,00 kr
ekskl. mva
1 023,75 kr Inkl. mva
pakke med 12 par 68,25 kr /stk. Artikkelnr: : Velg hanskestørrelse
- Raske leveranser
- Minst 3 års garanti
-
Beskrivelse
- Hansker utviklet for å tilby optimal komfort og integrert beskyttelse mot skrammer, rifter og smuss.
- Et helt pustende belegg som forsterker beskyttelsen av håndryggen, uten at det går utover komforten.
- Ergonomisk utførelse for en sikker og behagelig passform med optimale ytelser
- ANSELL GRIP™-teknologi sørger for et sterkt grep og hindrer skaderisiko.
- FORTIX™-teknologi er påført hele hansken og gjør det mulig å bruke hansken i lengre tid i tørre omgivelser med skurende faktorer.
- Bærekraftig produkt
- ja
- ja
Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler
Denne emballasjen er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at den er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Dette produktet er merket Oeko-Tex, noe som garanterer at tekstilene ikke er skadelig for helsen, i samsvar med kravspesifikasjonen fastsatt av dette merket.
Dette produktet er merket Oeko-Tex, noe som garanterer at tekstilene ikke er skadelig for helsen, i samsvar med kravspesifikasjonen fastsatt av dette merket.
Detaljer
Produktinformasjon
Varenavn | Arbeidshansker ergonomiske HyFlex® 11-849 |
---|---|
Varemerke | Ansell |
Pakke | pakke med 12 par |
Teknisk spesifikasjon
Type vern | Mekanikk, håndtering |
---|---|
Materiale | Nitril |
Belagt med | Nitril |
belegningsoverflaten | Komplett |
Modell | Hyflex 11-849 |
CE | ja |
Standard EN 420 | ja |
Kjøkken | nei |
Engangs | nei |
Eco-label - Oeko-Tex Standard 100 | Oeko-Tex Standard 100, 1408033, Centexbel |
Resirkulert emballasje (%) | 70 % |
Antall par | 12 |
Materiale | Nitrilskum, nylon spandex |
Standard EN 388 | 4121A |
Lengde (mm) | 255 mm |
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.